#9 Testimonial

#

Testimoniale spectatori Festivalul Internațional al Statuilor Vivante

Studentă

Măcar o dată în viață trebuie să vezi un spectacol de acest gen. Pentru mine a devenit ca un drog. Îmi doresc să văd din ce in ce mai mult. Mi se pare o dăruire fantastică a actorilor care, deși nu vorbesc, reușesc să transmită cele mai puternice emoții. Mă înclin, cu respect!

Antreprenor

Din 2014 am venit în fiecare an și de fiecare dată ne încărcăm pozitiv. O muncă titanică pentru cei care au organizat acest festival și al participanților, însă munca nu le-a fost în zadar ca dovadă numărul mare de oameni veniți să vadă aceste minunății !!! Vă mulțumim!

Student

Amazing festival with incredible actors full of passion, skills and talent!

Actor

Excelent! Brilliant! And very professional!

Fotograf

4 zile de festival, un adevărat maraton, actori români și invitați din toate colțurile lumii, interpretări excepționale în condiții de temperaturi extreme, într-un cuvânt, IMPRESIONANT! Vă mulțumim!

Avocat

Energie pozitivă, talent, pasiune, plăcerea de a privi statuile vii!

Economist

Mulțumesc pentru spiritul și, frumusețea sentimentelor transmise spectatorilor. Bravo Teatrul MASCA, Bravo directorului!

Blogger

Anul trecut am fost pentru prima dată să văd Festivalul Internaţional de Statui Vivante, organizat de cei de la Teatrul Masca. Și mi-a plăcut maxim! Este ceva inedit, ceva ce nu vezi de nici o culoare în fiecare zi. Așa că, firește, și anul acesta am fost să văd statuile cu pricina. Mă rog, statui… Oameni care jucau statui. Doar că le joacă atât de bine încât pe lângă unele ai putea trece fără să îți dai seama că e un om acolo, nu o statuie.

Student

M-am îndrăgostit de acest teatru, de acest festival încă din 2013. Cu totul minunat!

Pensionară

Am vazut anul trecut în Cișmigiu aceste Statui Vivante, este un spectacol FABULOS, felicitări 😉

Economist

Organizare perfectă, actorii minunați care se reinventează în fiecare an pentru noi. Mulțumim și așteptăm ediția viitoare.

Add comment

de același autor... Cristinel Dâdăl

Instagram

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .
Newsletter

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories